Konsertdesign & scenecoaching

 

Synet er den sterkeste og mest umiddelbare sansen hos publikum. Derfor er det visuelle uttrykket viktig!

 

Når du skaper konserter som er visuelt tiltalende, har en tydelig visuell identitet (merkevare), og opptredenen din visuelt sett kommuniserer med publikum, har du et stort fortrinn.

 

Du trenger ikke fyrverkeri eller avansert koreografi for å være appellerende på scena. For meg handler det om å få fram et genuint og spennende samspill mellom musikken din og det visuelle. Være seg om du er alene på scena med gitaren din, eller om du har med deg et helt orkester.

 

Jeg hjelper deg å finne et visuelt uttrykk som gjenspeiler musikken og personligheten din. En rød tråd som går igjen i alt du gjør, fra platecover og webdesign til sceneantrekk. Jeg instruerer deg i hvordan du bruker scene og kroppsspråk for å kommunisere med publikum. Og jeg veileder deg i hvordan du skaper en variert og gjennomtenkt konsert som publikum vil ønske å oppleve på nytt og på nytt, og huske lenge etterpå.

 

For meg betyr konsertdesign en helhetlig konsertopplevelse med høy kunstnerisk kvalitet – både visuelt og musikalsk. For publikum betyr god konsertdesign en sterk opplevelse de husker lenge etterpå. For deg som musiker/artist betyr det at du vet hva du skal gjøre på scena for å få med deg publikum. At merkevaren din er tydelig, at konsertene dine er attraktive, og at du får flere fans og økt inntekt.

 

Vil du bli en bedre formidler?

… eller få mer etterspørsel etter konsertene dine?

Vil du finne ut hva slags visuell stil som passer ditt musikalske uttrykk?

Jobb med meg

Dette sier andre om Kaja og BertaSofie konsertdesign:

 

 

Konkrete teknikker vi har brukt hver eneste øvelse siden!

Etter arbeidet med Kaja har koret fått noen helt konkrete teknikker for arbeid med formidling, energi og musikalsk fellesskap, som vi har brukt på hver eneste øvelse siden!

Hanna Skjønhaug

Dirigent, Korissa

Tar tak i elementer som er uhyre viktige

BertaSofie konsertdesign tar tak i elementer ved konsertsituasjonen som er uhyre viktige, men som gjerne blir forsømt eller overlatt til tilfeldighetene i øvesituasjon og ved konsert.

Petter Vågan

The Fjords

Jeg har fått et helt nytt syn på hva jeg gjør på ei scene. Tusen takk!

Øystein Barlaup

Vokalist

Vil på det varmeste anbefale BertaSofie konsertdesign!

BertaSofie konsertdesign har gjort meg mer bevisst på hvordan jeg opptrer på en scene. Jeg har fått noen positive a-ha opplevelser i samarbeid med Kaja, som jeg mener har gjort meg tryggere og bedre på scenen. Jeg har for eksempel skjønt at hvordan jeg opptrer mellom låtene også er viktig for publikums opplevelse. Fra å være ganske skeptisk før vi startet samarbeidet, vil jeg nå på det varmeste anbefale BertaSofie konsertdesign!

Frode Kristiansen

Trommeslager

Vil du bli bedre på scena?

 

Vil du føle at du når inn til publikum, «connecter» med dem og får den responsen du drømmer om? At konsertene dine fanger oppmerksomheten deres – og holder på den?

 

Jobb med meg

Pin It on Pinterest

Share This