Referanser

Les hva andre sier om konsertdesigner Kaja Marie Berta Sofie Løvdal:

Konkrete teknikker vi har brukt hver eneste øvelse siden!

Etter arbeidet med Kaja har koret fått noen helt konkrete teknikker for arbeid med formidling, energi og musikalsk fellesskap, som vi har brukt på hver eneste øvelse siden!

Hanna Skjønhaug

Dirigent, Korissa

Å formidle det jeg har på hjertet har blitt mye enklere

Etter å ha jobbet med Kaja i BertaSofie konsertdesign har jeg blitt enormt mye tryggere på scenen. Å bevege meg på scenen, ha blikkontakt med publikum og virkelig formidle det jeg har på hjertet, har blitt mye enklere for meg. Det er gøy og spennende. Er uendelig takknemlig for den hjelpen jeg har fått!

Marit Louise Barlaup

Tekstforfatter, låtskriver, sanger og foredragsholder, En reise mot håp

Vips så ble det en mye bedre konsertopplevelse

Klarte til slutt å stå på scenen og bare kose meg, uten å tenke en tanke på hvor jeg skulle se, hvor jeg skulle gå eller om jeg så ut som en idiot. Noen få knagger å henge ting på, og vips så ble det en mye bedre konsertopplevelse for meg selv (og forhåpentligvis mange andre).

Sivert Ericson

Artist og låtskriver

“Mitt tips til alle band: Ring Kaja!»

Det burde ligge minst like mye innsats i live-opptreden som i innspilling. Det er på konsertbiten artister tjener pengene sine i dag, så hvorfor legge pengene kun i innspilling? Når artistene legger innsats i live-opptredenen vil arrangørene ha dem tilbake igjen og igjen. Publikum gir mer og bedre respons, selvtilliten øker, og så gir det bare flere ringvirkninger videre.

Mitt tips til alle band når de setter seg ned for å planlegge et prosjekt, er å inkludere en post i budsjettet som skal gå til profesjonell hjelp for å få en best mulig live-opptreden – og så ringe Kaja! Kaja er den eneste jeg vet om i Norge som spesialiserer seg på dette, og du kan stole på at hun vet hva hun driver med.

Rebekka Louise Knotten

Project Manager for Artist Services Norway, Deft Artists

Svært inspirerende

BertaSofie Konsertdesign anbefales for alle artister, musikere, band og konsertarrangerer som ønsker en profesjonell instruktør, veileder og designer for all scenekunst. Hennes faglige innsikt og væremåte gjør at det er svært inspirerende å jobbe med Kaja.

Tor Ivar Hals

Gitarist

Go for it! Dette gir uttelling hos publikum!

Før workshopen med Kaja hadde de forskjellige sangerne i koret vårt svært varierende styrke og intensitet i uttrykk og formidling. Vi manglet forståelse for hvordan vi opplevdes fra publikums side.

Etter å ha jobbet med Kaja har koret vårt blitt mer samstemt i uttrykket. Vi fikk se med egne øyne hvordan uttrykket hos hver enkelt sanger påvirker helhetsuttrykket til koret. Sangerne har fått økt selvtillit, og større bevissthet rundt egen formidlingsevne.

I forkant var jeg bekymret for at workshopen ikke ville fenge hele koret – det er jo en relativt stor gruppe å engasjere. Men til alle som vurderer å jobbe med Kaja vil jeg si: Go for it! Dette gir uttelling hos publikum!

Anita Abtahi

Leder, Korissa

Super jobb med regi og konsertdesign

Kaja er en god og tydelig leder og har gjort en super jobb med regi og konsertdesign under vår konsertforestilling. Den ville ikke blitt det samme uten.

Bjørn Olav Erland

Bassist

Vil på det varmeste anbefale BertaSofie konsertdesign!

BertaSofie konsertdesign har gjort meg mer bevisst på hvordan jeg opptrer på en scene. Jeg har fått noen positive a-ha opplevelser i samarbeid med Kaja, som jeg mener har gjort meg tryggere og bedre på scenen. Jeg har for eksempel skjønt at hvordan jeg opptrer mellom låtene også er viktig for publikums opplevelse. Fra å være ganske skeptisk før vi startet samarbeidet, vil jeg nå på det varmeste anbefale BertaSofie konsertdesign!

Frode Kristiansen

Trommeslager

Noe alle artister kan dra nytte av!

Vår økt hos BertaSofie gjorde at vi så konsertopplevelsen fra et nytt perspektiv, noe som har ført til bedre kontakt med publikum og bedre konserter. Dette er noe alle artister kan dra nytte av!

Stian Johansen

Musiker

Fikk med seg alle de involverte

Jeg synes BertaSofie konsertdesign bidro til at sluttresultatet for konsertforestillingen «En Reise mot Håp» ble meget profesjonelt og godt gjennomført, både i forhold til det visuelle og formidlingen. Kaja hadde et klart målbilde, og hun hadde en stramhet i regien som gjorde at hun fikk med seg alle de involverte, selv om det var ulik erfaring hos hver enkelt.

Dagfinn Grønvik

Musiker

Kaja har gjort meg mer bevisst på hvordan jeg forholder meg til et publikum, og interaksjonene som foregår oss i mellom.

Siri Helene Erland

Artist og låtskriver

Tydelighet og ros i god kombinasjon

Å jobber med BertaSofie Konsertdesign var en artig og ny opplevelse. Jeg opplevde at hun var veldig dyktig og strukturert, og tenkte veldig helhetlig om hele konsertprosjektet. Hun ledet øvelsene på en trygg, god og tydelig måte. Øvelsene var gjennomtenkt og godt planlagt, og ble derfor veldig effektive. Hun hadde en fin kombinasjon av å være både tydelig på hva vi burde jobbe videre med og tydelig på å gi ros når ting satt og fungerte bra.

Grete Storbæk Eriksen

Sanger og låtskriver

Hjulpet meg å bli tryggere på scena

BertaSofie har hjulpet meg å bli tryggere på scena. Veiledning rundt hvordan man oppfattes av publikum har vært noe av det mest givende. Jeg har hatt noen aha-opplevelser.

Gunnhild Hasund

Sanger og låtskriver

Jeg har forbedret meg visuelt, verbalt og musikalsk

Samarbeidet med BertaSofie har forbedret meg visuelt, verbalt og musikalsk. Jeg har blitt bevisst på hva jeg skal gjøre og ikke gjøre på scenen, for eksempel på hvordan jeg kan bruke blikk for å kommunisere med publikum.

Maja Svisdahl

Visesanger og låtskriver

Utrolig nyttig for sanggrupper

Et utrolig nyttig kurs for sanggrupper som ønsker å bli enda tryggere på scenen og enda flinkere til å formidle. Anbefales på det varmeste!

Ellen Synnøve Skilbred

Trondheim Soul Teens

Jeg har fått et helt nytt syn på hva jeg gjør på ei scene. Tusen takk!

Øystein Barlaup

Vokalist

Veldig lærerikt, spennende og morsomt.

Dennis Jektvik

Musiker

Tar tak i elementer som er uhyre viktige

BertaSofie konsertdesign tar tak i elementer ved konsertsituasjonen som er uhyre viktige, men som gjerne blir forsømt eller overlatt til tilfeldighetene i øvesituasjon og ved konsert.

Petter Vågan

The Fjords

Vil også bruke det på andre område

Det eg har lært av BertaSofie konsertdesign er noko eg vil ta med meg inn i jobben min, og også bruke på andre område enn berre musikalsk formidling.

 

Iselin Minde Kufoalor

Vokalist

Pin It on Pinterest

Share This