Referanser

Dette sier andre om Kaja og workshopen «Bli bedre på scena» for UKM-deltagere:

«Hvor var denne Kaja da jeg ville bli rockestjerne?»

Det var enkelt å se hvem av deltagerne som hadde vært på kurs med Kaja: De hadde jevnt over en proffere, roligere og mye mer fokusert adferd før de skulle på scenen – og de hadde overskudd til å hjelpe hverandre (backstage).

Fra ungdommene fikk jeg unisone tilbakemeldinger om at kurset var lærerikt, interessant og ikke minst viktig, og at de gjerne vil ha mer av akkurat dette!

Thor Einar Isaksen

Ung Kultur / Rockeriet / UKM Kristiansand

Heva nivået betrakteleg

Det var heilt klart at workshopen med Kaja heva nivået betrakteleg på fleire av scene-innslaga og gjorde opplevinga ikkje bare mykje betre for artistane men også for publikum.

I Vinje kryr det av dyktige band og soloartistar som elskar å stå på scena. Men sjølv om det musikalske er på topp så hender det framføringane på scena har eit potensial til å bli enno betre. Nettopp derfor hyra me inn Kaja. Ho levera konkrete og matnyttige råd som ungdommen tok til seg og som dei tok i bruk under sjølve lokalmønstringa. Det er bare å gje Kaja ære for den innsatsen ho gjorde i Vinje!

Til andre UKM-arrangørar som vil gje ungdommen eit kurs i korleis man blir betre på scena vil eg seie: ikkje nøl med å booke Kaja!

Anders Blystad

Tidligere Rektor i Vinje kulturskule

Tydelig forskjell i sceneopptredenen

En veldig fin workshop, og mange positive tilbakemeldinger i etterkant. Dette er helt klart noe vi må fortsette å ha fokus på fremover – vi vil gjerne ha Kaja tilbake!

Det var en ganske tydelig forskjell i sceneopptreden på UKM på de som hadde deltatt på workshopen og de som ikke hadde det. De var friere på scenen, og det var mindre famling med genserermer og klamring til mikrofonstativ.

Innledningen til workshopen ga alle en god gjennomgang av hva det er lurt å tenke på, og hvilke hensyn man bør ta fra scenen. Det var mange punkter jeg tror musikere generelt, uansett alder eller nivå, har godt av å bli minnet på!

Anne Grete Nyseter

Indre Fosen kulturskole

Jeg anbefaler veldig gjerne dette til andre som driver med UKM!

Før workshopen med Kaja var UKM-deltakerne nervøse for å opptre på scenen, og noen var lite scenevante. Etter workshopen ble de tryggere på scenen og virket mer profesjonelle.

Workshopen “Bli bedre på scena” gir god starthjelp. Kaja gir fine tilbakemeldinger, og UKM-deltakerne får en følelse av profesjonalitet.

Jeg likte særlig godt seansen med øving med hver enkelt gruppe på scenen, som var veldig lærerik. Jeg var på forhånd bekymret for om noen i det hele tatt turte å gå opp på scenen for å prøve seg foran alle de andre deltakerne, men det ble virkelig ikke noe problem! De tok til seg mye av det Kaja lærte bort, og det virket som om deltakerne kunne holdt på mye lengre.

Dette tror jeg dessuten vil være en fin erfaring for mange flere – ikke bare UKM-deltakere. Jeg jobber selv som artist, og kan tenke meg å benytte Kajas kompetanse til eget bruk. Det er mange som kan bli bedre på hvordan de opptrer på scenen, og mange skjønner ikke hvor viktig dette er.

Siri Kristine Størseth

Ungdomskonsulent, Indre Fosen kommune

Løftet numrene til helt nye høyder!

Jeg vil absolutt anbefale Kaja og workshopen “Bli bedre på scena” til alle som skal sette opp en forestilling med artister, musikere eller band. Kaja er en flott dame med herlig personlighet og glimt i øyet, som er rik på kunnskap og har en god pedagogisk måte å arbeide på.

På kort tid klarte hun å endre deltagernes væremåte på scenen – en endring som var såpass stor at den løftet numrene deres til helt nye høyder!

Kaja lærer oss enkle verktøy som lett kan brukes av både voksen og ung i en stressende situasjon, som det å stå på scenen mange ganger kan være. Den eneste bakdelen med kurset er tidsklemma, for vi vil ha mere! ☺

Geir Ove Brøndbo Hammer

Sangpedagog og UKM-kontakt, Høylandet

Pin It on Pinterest

Share This